27 / 04 / 2024

Limak, Kuveyt, Hindistan, Rusya'da inşaat işlerini takip edecek!

Limak, Kuveyt, Hindistan, Rusya'da inşaat işlerini takip edecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  Kuveyt, Hindistan, Rusya’da inşaat işlerini özellikle takip edeceklerini açıkladı.



Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 2017 yılını değerlendirirken, 2018 yılı beklentilerini de paylaştı. Vatan Gazetesi'nde yer alan haber göre, Nihat Özdemir, Kuveyt, Hindistan, Rusya’da inşaat işlerini özellikle takip edeceklerini, Afrika’da da yeni sektörlere yatırım için baktıklarını ifade etti. 


Kuveyt'i izliyoruz

Nihat Özdemir, Kuveyt'in kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Özdemir, "Bu kapsamda Kuveyt’te yeni inşaat ve altyapı ihalelerini yakından takip ediyoruz. Benzer şekilde, Rusya pazarına büyük önem veriyoruz. Bu yıl Rostov Havalimanı inşaatını tamamladık. 2018’de Rusya pazarında Volgograd Havalimanı terminal binası ve Ufa otoyol projesi inşaatlarına devam edeceğiz. Rusya’da yeni inşaat projelerini yakından takip ediyoruz. Ayrıca, geçen yıl Ukrayna’da başladığımız metro projemize 2018’de daha çok odaklanacağız. Üsküp’te bina yatırımları, AVM ve konutla ilgili kompleks yapmaya yönelik yatırımımız başladı. Özellikle Hindistan’daki inşaat projelerine yakın ilgi gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.


Mega projeler sürüyor

Limak Holding, Senegal Dekar'da Blaise Diagne Havalimanı'nı inşa etti. Nihat Özdemir bu yeni havalimanını 2018 yılında işletmeye başlayacaklarını ifade etti. Özdemir inşaatına devam ettikleri İstanbul Yeni Havalimanı’nın 2018’de faaliyetlerine başlamasını beklediklerini, Çanakkale 1915 Köprüsü için de çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

 


Geri Dön