19 / 04 / 2024

Lineadecor 2009'a hazır

Lineadecor 2009'a hazır

Lineadecor'un Türkiye ve Kıbrıs'taki 52 yetkili satıcısı ile merkez çalışanları 25 Şubat'ta İstanbul Swiss Otel'de düzenlenen "2009 İş Ortakları Toplantısı"nda bir araya geldiler.



2008'in değerlendirmesinin yapıldığı, bu yıla ait planların paylaşıldığı toplantıda "Lineadecor olarak 2009'a hazırız" mesajı verildi.
Toplantı Genel Müdür Ercan Ecemiş'in açılış konuşması ile başladı. Genel bir değerlendirme yaparak gündeme ve 2009 ile ilgili planlara değinen Ercan Ecemiş "yatırımlarımızı ve yapılanmamızı erken tamamlamış olmamızın sağladığı avantajla geleceğe güvenle bakıyoruz" dedi. Lineadecor'un sektördeki liderliğini koruyarak, bir dünya markası olma yolunda çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çeken Ecemiş gündemdeki olumsuz havaya rağmen alınan önlemlerle markası açısından 2009'un verimli geçeceğine inandığını belirtti.

Farklı konu başlıkları altında 2008 çalışmaları ve bu yılın planlarını içeren sunumların ardından son oturumda Prof.Dr. Üstün Dökmen konuk edildi. Yaşadığımız hayata farklı pencereler açan Dökmen, önemsiz gibi görünen ayrıntıların hayatımızdaki yerini ve önemini hatırlatarak, pek çok değerli mesajı Lineadecor iş ortakları ile paylaştı.

Toplantının ardından, Lineadecor yetkili satıcıları ve Lineadecor yönetimi için Su Yanı 29'da düzenlenen akşam yemeğiyle organizasyon devam etti. Ödül töreniyle başlayan gecede, satış ve müşteri hizmetlerindeki başarılı yetkili satıcılar ile 10. yılını dolduranlara Lineadecor yönetimi tarafından plaketleri sunuldu. Ödül töreninin ardından sahne alan Aşkın Nur Yengi ise akşam yemeğine farklı bir renk kattı. Organizasyonla 2009 için enerji toplayan Lineadecor yetkili satıcıları, organizasyon sonunda "bu marka çatısı altında birlikte kazandığımız başarıları, yine birlikte kutlamanın gururunu yaşıyoruz" dediler.
Arkiparc

Geri Dön