16 / 04 / 2024

List Istinye Suites, yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor!

List Istinye Suites, yeni sakinlerini Autoban yaratıcılığı ile bekliyor!

L’ist Istinye Suites’in yaratıcısı Bosphorus Real Estate Fund (BREF), sınırlı sayıdaki son etap satışları için, konuklarını mimari dehayı mükemmellikle buluşturan tasarım ve mimari ofisi Autoban’ın yarattığı örnek dairede bekliyor.



Benzersiz boğaz manzarasıyla konumuyla İstanbul’un en prestijli lokasyonlarından İstinye’de hayat bulan L'ist Istinye Suites, premium ailesinin son konuklarını bekliyor. L'ist Istinye Suites, son etap satışları ile lüks yaşamın kalbinde yer almak isteyenlere Autoban işbirliği ile hazırlanan örnek dairede çağdaş bir yaşam önerisinde bulunuyor.


Bugüne dek birbirinden seçkin mimari ve iç mimari projeye imza atan tasarım ofisi Autoban’ın dehası; keyif ve lüksü bir arada tattıran yaşam alanlarını birleştiren L'ist Istinye Suites’te ayrıcalıklı bir tercih sunuyor.


Kaliteli yaşamı tercih edenler için


Proje, site içinde kaliteli yaşam vurgusunu çok amaçlı tesis olanakları ile de destekliyor. Mimari ile kurgulanan bu yaşam biçimi, sadece işten eve, evden işe değil; kendine zaman ayırarak, kaliteli yaşamayı bilen ve tercih eden insan profili göz önünde bulundurularak, iç mekân tasarımında da geliştirilerek daha ileriye taşındı.


Proje mimarisindeki doğal malzeme kullanımı ile dış yüzeylerdeki dengeli boşluk-doluluk ilişkisi ve yine peyzajın mimari ile olan yakın ilişkisi, örnek dairenin iç mekân tasarımına da yansıyor. L’ist İstinye Suites, site içinde lüks yaşam sunarken, yapısal alanların özel hayatın gizliliğine uygun biçimde yerleştirilmiş olması, projenin ayrıcalıklı özelliklerinin başında geliyor.


Autoban’ın ilk İç Mekan Tasarısı


L’ist Istinye Suites işbirliği ile ilk kez bir konut konseptine imza atan Autoban’ın tasarımcıları, örnek daireyi L’ist İstinye Suites’in mimari bakış açısı ve bu bakış açısının sunduğu çağdaş hayat biçimi bakımından diğer projelerinde yarattığı deneyimle örtüşmesinden aldıkları ilhamla yola çıktı.


İç mimaride ahşap, taş ve metal gibi doğal malzemeler ile yaratılan güçlü tasarım, sanat eserleri ile tamamlanarak, kalıplaşmış site ve apartman yaşantısının ötesinde yeni bir hayat stili önerisi sunuyor.


L’ist Istinye Suites, son etap satışları ile bu benzersiz örnek dairesinde, son fırsatı değerlendirecek yeni sakinleri ile buluşmayı bekliyor.



Geri Dön