23 / 04 / 2024

Livera Homes'ta hemen teslim fırsatı!

Livera Homes'ta hemen teslim fırsatı!

Firma: Fimar Yapı

Fimar Yapı imzasıyla İstanbul'un Kemerburgaz İlçesi'nde hayata geçirilen Livera Homes projesinde hemen teslim hemen tapu avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. 



İstanbul'un Kemerburgaz İlçesi'nde  Fimar Yapı  tarafından inşa edilen Livera Homes projesi 2 blok halinde yükseliyor. Livera Homes  projesinin ilk etabında yaşam başlarken, ikinci etabında daire teslimlerinin 2020'de yapılması planlanıyor. 

İlk etabında 28 daire bulunan Livera Homes'ta daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. Livera Homes projesindeki dairelerin alanları 68 metrekare ile 259 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Livera Homes ta hemen teslim fırsatı! 

Projenin ikinci etabında ise toplamda 42 adet daire yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 satılık daire alternatifleri bulunuyor. Özel fırsatların bulunduğu Livera Homes'ta teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.Livera Homes'taki dairelerin fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Livera Homes projesi lokasyon olarak; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsünün hemen yanında yer alıyor. Proje Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına yürüme mesafesinde yükseliyor. 

Livera Homes Kemerburgaz projesinin ve kampanyanın diğer detayları için http://www.liverahomes.com/kampanya/ adresindeki formu doldurabilirsiniz.

Livera Homes Satış Ofisi Adres: Mithatpaşa Mh. Selanik Bulvarı, No:186 Kemerburgaz-Eyüp/İstanbul

Livera Homes iletişim:
Tel: 0212 360 06 05
Web: Livera Homes


Geri Dön