19 / 04 / 2024

Lobi Adres Aydınlı 'da hemen teslim: 284 bin TL'ye!

Lobi Adres Aydınlı 'da hemen teslim: 284 bin TL'ye!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Lobi

Konum olarak Tuzla-Aydınlı'da yer alan Adres Lobi projesinde satışı devam eden ticari birimlar hemen teslim ediliyor. Projedeki en küçük ünite 284 bin TL'ye satılıyor...





Lokasyon olarak Tuzla'nın Aydınlı bölgesinde yer alan  Adres Lobi  projesi 527 konut ve 41 mağazadan meydana geliyor.  Adres Lobi projesi  Dumankaya İnşaat  imzasıyla hayata geçirildi. 3 blok halinde yükselen Adres Lobi Tuzla 22 bin metrekarelik inşaat alanına yayılıyor.  Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı Adres Lobi 'nin satışları devam ediyor.


Lobi Adres Aydınlı da hemen teslim: 284 bin TL ye!



Adres Lobi projesinde kalan son 5 adet ticari birim halen sahibini bekliyor. Adres Lobi projesinde 79 metrekareden başlayan ticari birimlerin alanı 83 metrekareye kadar yükseliyor. Projedeki minimum ünite fiyatı  284 bin lira olarak belirlendi..


Aydınlı Adres Lobi projesinde mevcut olan üniteler kuru temizleme, kuaför, market ve butik gibi hizmet verecek tasarıma sahip. Yüzme havuzu, hamam, kafeterya, sauna ve basketbol sahası gibi olanakların bulunduğu Adres Lobi projesinde teslimatlar hemen yapılıyor. Dumankaya Adres Lobi 'de işyeri sahibi olmak için peşin ya da banka kredili ödeme yapılıyor. Projenin banka kredili ödemesinde ünite tutarının yarısı peşinat olarak ödenirken kalan yarısı için kredi kullanılıyor.



444 7 222

0216 393 08 86

http://www.dumankaya.com

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön