24 / 04 / 2024

Emlak Çadırı'nda hemen teslim konut ve ofisler!

Emlak Çadırı'nda hemen teslim konut ve ofisler!

İstanbul'da hemen teslim 99 bin TL'ye daire, 149 bin TL'ye Vip Ofis, 199 bin TL'ye cadde dükkânları dip fiyatlarla sahiplerini buluyor.



İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı'nda tamamı hemen teslim, İskam alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölüm "fiyaü siz belirleyin" sloganıyla piyasa değerinin çok altında sahipleriyle buluşuyor. 



Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadın'nda çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı'nda, konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkânlar 199 bin TL'ye açık arttırma usulüyle satışa sunuluyor. 



FİYATI SİZ BELİRLEYİN 

Tamamlanmış ve İskam alınmış markalı Gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri "Fiyatı siz belirleyin..." sloganı ile alıcılarla buluşturan Emlak Çadın, katılımcılarına maket üzerinden değil, görerek beğendiği konut, ofis ya da dükkanı piyasanın çok altında fiyatlarla sunuyor. Emlak Çadın'nda satışa sunulan bağımsız bölümlerde 3 temel şart aranıyor: İnşaatının tamamlanmış ve hemen teslim edilebilir olması, sıfır olması ve iskanlı olması. 



GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE BİR İLK 


ilgi Yönetim Genel Müdürü Murat Gülep; "Biz inşaatı tamamlanmış markalı gayrimenkul projelerinden gerekli tüm teknik, idari kontrolleri ve anlaşmaları yaparak Emlak Çadırı'na garantör olduğumuz konut, ofis ve cadde dükkanlarım topluyoruz. Emlak Çadın'nda satılan bağımsız birimlerde tek fiyat uygulaması yapıyoruz. Bu yıl tüm konutları KDV dahil 99 bin liradan, ofisleri 149 bin liradan, Cadde dükkânlarım ise 199 bin liradan açık artırma usulü satışım başlatıyoruz" dedi. 



Türkiye Gazetesi


Geri Dön