28 / 03 / 2024

Emlak Çadırı iletişim

Emlak Çadırı iletişim

İstanbul'da hemen teslim 99 bin TL'ye daire, 149 bin TL'ye Vip Ofis, 199 bin TL'ye cadde dükkânları dip fiyatlarla sahiplerini buluyor.

Emlak Çadırı'nda cadde dükkanları 199 bin TL'den satışa çıkıyor!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Emlak Çadırında hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümden oluşuyor. "fiyatı siz belirleyin" sloganıyla 31 Mayıs'ta sahipleri ile buluşacak.

Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı 2015'te toplamda 240 adet bağımsız bölüm satılıyor. Proje ilgi Yönetim imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?

İlgi Yönetim imzası gerçekleşecek olan Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü yapılacak. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanlar satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı daire teslimleri ne zaman?

Emlak Çadırı Başakşehir daire fiyatları!

Emlak Çadırı Başakşehir daire fiyatları 99 bin TL'den başlıyor. Toplam 220 konut, 10 dükkan ve 10 VIP ofisin satışa sunulacağı müzayede 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Emlak Çadırı lansman tarihi!

Toplam 220 adet dairenin yer aldığı proje Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında bulunuyor. Emlak Çadırı lansman tarihi 31 Mayıs Pazartesi günü yapılması planlanıyor.

Emlak Çadırı dükkan fiyatları!

Emlak Çadırı dükkan fiyatları 199 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İlgi Yönetim Emlak Çadırı'nda 31 Mayıs günü satışa sunulacak olan dükkanlar Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor.

Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim!

Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Emlak Çadırı projesinde 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak.

Emlak Çadırı'nda ön başvurular 29 Mayıs'ta!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda 240 bağımsız bölüm 'fiyatı siz belirleyin' sloganıyla 31 Mayıs'ta sahipleriyle buluşuyor.

Emlak Çadırı'nda 99 bin TL'ye konutlar! Son gün 29 Mayıs!

Müzayede ile gerçekleştirilen Emlak Çadırı 2015 'te konutların fiyatları 99 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Söz konusu müzayede için başvurular 29 Mayıs tarihinde sonra eriyor.

Emlak Çadırı daire fiyatları!

"Fiyatı sen belirle" konsepti ile tanıtılan projede toplam 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis yer alıyor. Emlak Çadırı daire fiyatları 99 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Emlak Çadırı’nda 99 bin TL'ye konutlar! Son başvuru 29 Mayıs'ta!

Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölüm piyasa değerinin çok altında fiyatlarla 31 Mayıs’ta sahipleriyle buluşuyor.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim!

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece'de yapılacak olan Bizim Mahalle projesinde toplam 7 bin konut olacak...

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Evleri iletişim!

Adım İstanbul Evleri iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 35 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim!

Tual Adalar Yakacık satış ofisi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 8 bloktan oluşan proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek.

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim için 0212 924 16 16 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Emlak Çadırı iletişim Haberi

Emlak Çadırı iletişim

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı'nda tamamı hemen teslim, İskam alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölüm "fiyaü siz belirleyin" sloganıyla piyasa değerinin çok altında sahipleriyle buluşuyor. 



Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadın'nda çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı'nda, konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkânlar 199 bin TL'ye açık arttırma usulüyle satışa sunuluyor. 



FİYATI SİZ BELİRLEYİN 

Tamamlanmış ve İskam alınmış markalı Gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri "Fiyatı siz belirleyin..." sloganı ile alıcılarla buluşturan Emlak Çadın, katılımcılarına maket üzerinden değil, görerek beğendiği konut, ofis ya da dükkanı piyasanın çok altında...