19 / 04 / 2024

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.




Trabzon'un en büyük inşaat firmalarından olan AKS Grup, İstanbul Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS projesi ile birlikte iletişim çalışmalarına başladı. Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

 

Trabzonlu iş adamı, TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Kurucu Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre AKSOY tarafından kurulan AKS Grup'un iştirakleri arasında inşaatın yanı sıra lojistik, gıda ve turizm de bulunuyor. Kısa bir süre içinde Bodrum, Trabzon ve İstanbul'da birçok önemli projeye imza atan AKS Grup, en büyük ve en önemli projesini İstanbul'da AKS FOCUS ile hayata geçiriyor. Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan sadece hava ile ısıtma ve soğutma imkanı sağlayacak olan AKS FOCUS, FAN COIL sistemine sahip. Bu sayede ısınma için kullanılan doğal gaz ve soğumada kullanılan elektrik masrafları sıfırlanarak, aylık giderlerden tasarruf ediliyor.


Geri Dön