28 / 03 / 2024

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.



Grup 7 İletişim, gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı. Grup 7, Halk GYO’ya itibar yönetimi, medya ilişkileri, iç iletişim ve etkinlik yönetimi alanlarında stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti verecek.

2010 yılında Türkiye Halk Bankası A.Ş. bağlı ortaklığı olarak kurulan ve ana ortağından aldığı güçle hızla büyüyerek; konut projeleri, düzenli kira geliri elde ettiği otel ve ofis binaları ile çeşitlendirdiği portföyünü yaklaşık 2 milyar TL seviyelerine taşıyan, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Halk GYO), Ülkemizin mega projelerinden İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (IUFM) projesinin en büyük paydaşlarından biridir.


Grup 7’nin sürekli hizmet verdiği müşteriler arasında Halkbank, Sabancı Vakfı, Nestlé Waters Türkiye, Colin’s, Faber-Castell, Adel Kalemcilik, Hayat Kimya, Skyland İstanbul, Eroğlu Holding, Pera Müzesi, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Saray Alüminyum, Greenist, Makine İhracatçıları Birliği, Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası, Kastamonu Entegre, Türkiye Sigorta Birliği, Batı Anadolu Grubu, RWE ve Vestas gibi ulusal ve uluslararası marka ve kuruluşlar yer alıyor.


Geri Dön