16 / 04 / 2024

AKS Grup aks focus

AKS Grup aks focus

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Aks Aksoyer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Aksoyer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Aksoyer ve Fevzi Aksoyer ortaklığında kuruldu.

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

Aks Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile ashkan Kalalı, Hamed Sadeghı ve Hamıdreza Sadeghı ortaklığında kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Aks Yol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Yol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Haşlak ve Kadri Hasan İnan ortaklığında kuruldu.

AKS Grup aks focus Haberi

AKS Grup aks focus


Trabzon'un en büyük inşaat firmalarından olan AKS Grup, İstanbul Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS projesi ile birlikte iletişim çalışmalarına başladı. Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Trabzonlu iş adamı, TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Kurucu Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre AKSOY tarafından kurulan AKS Grup'un iştirakleri arasında inşaatın yanı sıra lojistik, gıda ve turizm de bulunuyor. Kısa bir süre içinde Bodrum, Trabzon ve İstanbul'da birçok önemli projeye imza atan AKS Grup, en büyük ve en önemli projesini İstanbul'da AKS FOCUS ile hayata geçiriyor. Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji...