18 / 04 / 2024

Loft Properties Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Loft Properties Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Loft Properties Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gürsel Varan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.



Loft Properties Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gürsel Varan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Loft Properties Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; a)  Her tür  gayrimenkullerin  alımına, satımına ve kiralanmasına aracılık etmek, danışmanlık ve pazarlama işlerini yapmak, b)  Her tür  gayrimenkul değerleme raporları hazırlamak, hazırlatmak, c) Gayrimenkuller konusunda her tür danışmanlık hizmetleri vermek, piyasa araştırmaları ve karlılık analizleri yapmak, yaptırmak, d) Her tür gayrimenkul projelerinin satışına ve devrine aracılık etmek, danışmanlık ve  pazarlama işlerini yapmak, e)  Her tür  gayrimenkul satın almak, satmak ve kiraya vermek f) Her tür inşaat işleri, mimari projelendirme,  tadilat onarım ve iç/dış dekorasyon işleri yapmak yaptırmak ve/veya bu tür işlerin yapılmasına aracılık etmek, müteahhitlik hizmetlerini ve taahhüt işlerini yapmak ve/veya yaptırmak. g) Her tür  gayrimenkullerde ve yöneticilik hizmetini gerektiren yapılarda profesyonel yöneticilik işlerini üstlenmek, bu tür yönetim hizmet ve işlerini bizzat yapmak ve/veya yaptırmak. h) Yürürlükteki yasa hükümlerine uymak; gerektiğinde ilgili resmi ve özel birimlerden izin almak koşulu ile aynı veya değişik konularda faaliyet gösteren, yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişi niteliğindeki firma ve şirketlerle iş ortaklığı kurmak, yine bu tür kurulu veya kurulacak yerli ve yabancı şirketlerle ortak olmak, hisselerinden almak, ı) Bu amaçlara ilaveten, yönetim kurulunca ek bir amacın sözleşmeye derci düşünüldüğünde; bu konu genel kurulca karara bağlanır.   Bu amaçları gerçekleştirmek isteyen şirket : 1) Yurt içinde ve dışında, teknik yardım, imtiyaz, lisans, isim, temsilcilik, danışmanlık anlaşmaları imzalayabilir. 2) Amacın gerektirdiği makina, teçhizat, nakil vasıtası satın alabilir, kiralayabilir, her türlü inşaat, onarım ve dekorasyon malzemeleri satın alabilir. 3) Amacıyla ilgili gayrimenkul edinebilir, ihtiyaç dışı olan gayrimenkulleri satış suretiyle elden çıkarabilir. 4) Amacıyla ilgili veya sırf garanti amaçlı menkul, gayrimenkul rehni tesis ve fek edebilir.    



Geri Dön