25 / 04 / 2024

Lokum Evler DKY fiyat

Lokum Evler DKY fiyat

Firma: DKY İnşaat

Proje: Lokum Evler

Lansman avantajlarının bayram sonuna kadar uzatıldığı Lokum Evler DKY fiyat bilgilerine göre daireler 237 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede satış süreci devam ediyor...



Toplam 722 adet konuttan oluşan  Lokum Evler  DKY fiyat bilgilerinden bahsetmeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


İstanbul Anadolu yakası Tuzla Aydınlı bölgesinde yükselen Lokum Evler projesinde lansmana özel yüzde 18 indirim imkanı bayram sonuna kadar devam ediyor. 


DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla yaşama geçirilen Lokum Evler DKY fiyat listesi dairelerin tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. 


48 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Aydınlı Lokum Evler'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlenen Tuzla Aydınlı Lokum Evler'de sıfır faizle 24 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. 


Aydınlı Tuzla Lokum Evler'de;  yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, seyir terasları, otopark, güvenlik, spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Lokum Evler DKY fiyat!

2+1 daireler yüzde 30 indirimle 237 bin TL'den,

3+1 daireler yüzde 30 indirimle 310 bin TL'den başlıyor.


Tel: 0216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön