20 / 04 / 2024

Loza Evleri'nde yaşam Eylül'de başlıyor! 

Loza Evleri'nde yaşam Eylül'de başlıyor! 

Güçlü İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Loza Evleri projesinde yaşam 2018 yılının Eylül ayında başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daireler yer alıyor.



Loza Evleri’nde teslimler için geri sayım başladı. İstanbul Merter-Bağcılar bölgesinin ilk markalı konut projesi olan Loza Evleri toplam 35 bin metrekare inşaat alanına sahip.

4 bin 500 metrekare yeşil alana sahip Loza Evleri’nde  2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 6 mağazası ve prestijli konumuyla dikkat çeken proje yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. 

 

Şehrin kalbinde bir lokasyon

D-100 ve TEM çevre yoluna 4 kilometre, E-5’e 8 dakikalık uzaklıkta olan Loza Evleri, metroya 4 dakika, hastaneye 5 dakika, tramvaya 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje; Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü, Bağcılar meydan, emniyet müdürlüğü, çarşı ve AVM gibi önemli lokasyonlara dakikalar uzaklığında yer alıyor.


Aile konseptli daireler

Proje hakkında konuşan Güçlü Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, “Deneyimlerimizi ve tecrübeli ekibimizin bütün enerjisini aktardığımız Loza Evleri projemizde yeni yaşam start alıyor. Geniş ve aile odaklı projemizde yatırımcılarımıza yüzde 42 kazanç sağladık. Lokasyonu sosyal alanları ile bölgenin ilk markalı projesi olan Loza Evleri kısa sürede Merter-Bağcılar bölgesinin yıldızı oldu. Önümüzdeki dönemde yeni projelerimizle adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

http://lozaevleri.com.tr/
 


Geri Dön