28 / 03 / 2024

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna Ocak'ta satışta!

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna Ocak'ta satışta!

Luxera Residence'ın satışlarına devam eden Luxera Gayrimenkul iki yeni projeye daha başlıyor. Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projeleri Ocak'ta satışa çıkıyor...



Luxera Residence'ın satışlarına devam eden Luxera Gayrimenkul iki yeni projeye daha başlıyor.  


Yenibosna ve Mahmutbey'de hayata geçireceği iki projeyi Ocak ayı içerisinde satışa çıkaracak olan Luxera Gayrimenkul projeleri Aralık 2018'de teslim edecek.


Luxera Meydan

Luxera Meydan Bağcılar Mahmutbey'de yükseliyor. Ocak 2017'de satışa çıkacak olan proje 11 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. Fiyatların 370 bin TL'den başladığı Luxera Meydan'da 230 konut ve 50 ticari ünite mevcut. Projede sauna, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, resepsiyon, süs havuzları ve yürüyüş yolları bulunuyor.


Luxera Yenibosna

Yenibosna 29 Ekim Cadddesi hayata geçirilen Luxera Yenibosna'da 100 konut bulunuyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinin bulunduğu projede fiyatlar 422 bin TL'den başlıyor. Aralık 2018'de teslim edilecek projede resepsiyon, kapalı havuz ve toplantı alanları mevcut.


Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerinden yüzde 30 peşinat vererek 18-24 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.


Web: http://www.luxeraresidence.com/


Geri Dön