26 / 04 / 2024

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...



M1  Adana  ve M1 Gaziantep alışveriş merkezleri küresel koronavirüs salgınına rağmen sağladıkları güvenli alışveriş ortamıyla bünyelerine yeni markalar kattı. Para'da yer alan habere göre, M1 Adana ve M1 Gaziantep AVM, yatay mimarinin sağladığı tek kat olma özelliği ve geniş koridorları, açık otopark ve yüzde 100 temiz hava sağlayan iklimlendirme sistemi ile tüketicilerden tam not alarak öne çıktı. 

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

M1 Adana AVM'de Xiaomi, Vicco, Nadide Çanta Bijuteri, Adaser Halı, Bitat Tantuni, Bursa İshakbey, Tavuk Dünyası, G-Lingerie, Barrels and Oil, Sevil Parfümeri, Soul Mate Coffee, Burger Home, Çiçek Evi, Kumrucu Eboch's, Mini Picco, Mad Parfüm, Pizzza Taxi mağazaları kapılarını açarken Starbucks da M1 Adana'da ikinci mağazasını açtı.

M1 Gaziantep AVM'de ise A101, Vestel, Profilo, Tudor's, Penti, Happyland ve Emsan yeni mağaza açarak tüketicilere hizmet vermeye başladı.

 

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!


Geri Dön