16 / 04 / 2024

M1 Merkez AVM Konyalıları Kenan Doğulu ile buluşturdu!

M1 Merkez AVM Konyalıları Kenan Doğulu ile buluşturdu!

M1 Merkez Konya AVM Fanta Gençlik Festivali Etkinlikleri kapsamında Konyalıları Kenan Doğulu, Şebnem Ferah, Emre Aydın ile buluşturdu. 10 Eylül 2013 Salı günü düzenlenen konserde Konyalılar müziğe doydu...




M1 Merkez Konya AVM’de Konyalılar, 10 Eylül 2013 Salı günü Türkiye’nin sevilen ve önde gelen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah, Emre Aydın’la müzik ve eğlence dolu muhteşem bir akşam geçirdi…


Fanta Gençlik Festivali kapsamında 10 Eylül 2013 Salı günü M1 Merkez Konya AVM Otoparkı’nda Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın konser verdi. Kapı açılışı sonrasında Merkez Konya AVM Otoparkı bir oyun ve eğlence alanına dönüştü. Festival katılımcıları Saat 19:00’dan itibaren Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın şarkıları ile müzik ve coşku dolu saatler geçirdi.    

Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın’la müzik ziyafeti ve festival alanının yarattığı renklerle M1 Merkez Konya AVM’de bambaşka bir atmosfer yaşandı!   

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Nuri Şener: “Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının muhteşem performansıyla, tüm etkinliklerimizde birlikte olmaktan son derece mutlu olduğumuz ziyaretçilerimizle yine Hayatın Merkezi’nde buluştuk.” dedi.  

             


Geri Dön