25 / 04 / 2024

Maaş promosyonunda rekor! 10 bin değil, 20 bin değil! Tam 25 bin TL hesaplara yatıyor!  

Maaş promosyonunda rekor! 10 bin değil, 20 bin değil! Tam 25 bin TL hesaplara yatıyor!  

Adalet Bakanlığı merkez ve merkez dışı birimleri ile adalet teşkilatında görevde bulunan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin hangi bankaya yapılacağını belirledi. Peki Adalet Bakanlığı maaş promosyonu kaç lira? Adalet Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman ödenecek? İşte ayrıntılar...



Adalet Bakanlığı personelinin banka promosyon anlaşması rekor bir tutarla protokole bağlanmıştı. Adalet Bakanlığı merkez ve merkez dışı birimleri ile adalet teşkilatında görevde bulunan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin hangi bankaya yapılacağını belirledi. 

Maaş promosyonunda rekor! 10 bin değil, 20 bin değil! Tam 25 bin TL hesaplara yatıyor!   

Adalet Bakanlığı, Vakıfbank ile yaptığı maaş promosyonu için personele ödenecek tutarı belirledi. Adalet Bakanlığı maaş promosyonu 25 bin Türk Lirası olarak belirlendi. Henüz ödeme almayan personeller, maaş promosyonlarının ne zaman ödeneceğini merak ediyor.

Peki Adalet Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman ödenecek? Adalet Bakanlığı maaş promosyonu tarihleri açıklandı mı? İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön