25 / 04 / 2024

Çalışmayan ev hanımlarına 20 bin TL! Hemen başvuru yapana anında kapıyor!

Çalışmayan ev hanımlarına 20 bin TL! Hemen başvuru yapana anında kapıyor!

Ev hanımları dikkat! Beklenen müjde geldi! 20 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru yapana anında ödeniyor! Bankalara gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. Koşun hemen başvurun! İşte detaylar...



Ev hanımları dikkat! Beklenen müjde geldi! 20 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru yapana anında ödeniyor! Bankalara gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. 36 ay vadeli kredi desteği ile nakit ihtiyacı olan ev hanımları bu kampanyadan faydalanabilecek.

Gelir belgeniz olmadan bankaya başvurabilirsiniz. 36 aya varan kredi desteği ile paraya ihtiyacı olan ev hanımları bu kampanyadan faydalanabilecek. Ev kadınları dikkat! Beklenen müjdeli haber geldi! Hesaba 20.000 TL yatırılıyor. Başvuru sahibine anında ödenecek! Gelir belgeniz olmadan bankaya başvurabilirsiniz. 36 aya varan kredi desteği ile paraya ihtiyacı olan ev hanımları bu kampanyadan faydalanabilecek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön