19 / 04 / 2024

Magic Life 3 otel kapatıp 2 tane açıyor!

Magic Life 3 otel kapatıp 2 tane açıyor!

Turizmci Cem Kınay'ın kurup Alman TUI'ye sattığı Magic Life yeniden yapılanıyor. Antalya, Bodrum ve Marmaris'te 3 otel kapatacak olan marka 2 yeni otel açacak



Türk turizmci Cem Kınay ve Oğuz Serim tarafından kurularak 2004'te Avrupalı turizm devi TUI'ye satılan Magic Life Club'lar yeniden yapılanıyor. Türkiye'ye yılda 2 milyon turist getiren TUI'nin 2011 yılı planları çerçevesinde ilk olarak otellerin Türkiye'deki satış ofisleri olan Magic Life Center'lar geçtiğimiz aydan itibaren kapatıldı. TUI'nin Türkiye'de daha geniş bir satış ağı kurmak için çalışma halinde olduğu öğrenildi. SABAH'ın ulaştığı TUI yetkilileri, kulüplerin daha çok Alman ve Avusturya pazarının istekleri doğrultusunda hizmet vermesi nedeniyle bundan sonra kapasitenin çok önemli bir bölümünü bu pazarların misafirlerine ayıracaklarını belirtti. TUI'nin halen pazar dağılımları üzerinde çalıştığını belirten yetkililer, Almanca konuşulan pazarların yanı sıra İngiltere, Belçika gibi pazarlara da yoğunlaştıklarını kaydettiler. Yetkililer eskisi gibi Türk misafirlerin ağırlanmasının da plan dahilinde olduğunu belirttiler. Magic Life Center'ların kapatılması artık Türk misafirlere satış yapılmayacağı endişelerini akıllara getirmişti.

ÜÇ OTEL KAPANIYOR
Yetkililer, 2011'den itibaren Club Magic Life Seven Seas Imperial, Club Magic Life Marmaris Imperial ve Club Magic Life Bodrum Imperial otellerinin artık Magic Life markası altında hizmet vermeyeceğini de açıkladılar. Bu otellerin yine TUI bünyesinde kalması ancak başka markalarla hizmet vermesi bekleniyor. Hiçbir oteli satmayı düşünmediklerini belirten TUI yetkilileri, kapanacak üç Magic Life otelinin yerine 2011'de iki yeni otel açacaklarını kaydettiler. Edinilen bilgilere göre, 2011'de biri Belek diğeri de Kiriş'te olmak üzere iki yeni otel açılacak.
Sabah/Dilek TAŞ


Geri Dön