18 / 04 / 2024

Mahal Sancaktepe Evleri'nde 1+1 dairelerin fiyatları 139 bin liradan başlıyor!

Mahal Sancaktepe Evleri'nde 1+1 dairelerin fiyatları 139 bin liradan başlıyor!

Firma: Denge Yapı

Proje: Mahal Sancaktepe

İstanbul'da yükselen Mahal Sancaktepe, bölgede yapılan hastane, metro ve Ar-Ge merkezi ile kazanç vaad ediyor. Denge Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Mahal Sancaktepe, otururken kazanmak isteyenlere fırsat sunuyor. 1+1 dairelerin fiyatla



Sancaktepe'de 2015 yılında metronun faaliyete geçmesi, Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hizmete girmesi ve Ford- Otosan'ın en büyük Ar-Ge merkezinin açılmasıyla birlikte projenin prim potansiyelinin artması bekleniyor. Ev teslimlerinin yeni yılda başlayacağı proje, ödeme alternatifleriyle ilgi görüyor. 


5 FARKLI TİPTE DAİRE 

Mahal Sancaktepe'de 1+1 dairelerin fiyatı 139 bin liradan başlıyor. Projeden şimdi daire alanların 2 kere kazanacağını söyleyen  Denge Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Hem konforlu bir ev almış hem de kazançlı bir yatırım yapmış olacaklar. Bulunduğumuz lokasyonun kamu ve özel sektör yatırımları sayesinde prim potansiyeli hızla artıyor" dedi. 15 bin 640 metrekare arazi üzerinde inşa edilen  Mahal Sancaktepe  projesi, her biri 9 katlı 6 bloktan ve 306 daireden oluşuyor. Projede tek tip 1+1, 3 tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam 5 farklı tipte daire yer alıyor. Proje arazisinin yüzde 79'unu açık alanlar oluşturuyor. 


DALINDAN MEYVE KEYFİ 

Projede; çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, bay/bayan sauna, fitness club ve kapalı havuz bulunuyor. Mahal Sancaktepe, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede konumlanıyor. 


Mahal Sancaktepe Evleri iletişim;

Telefon: 0216 311 66 67

Web:www.mahalsancaktepe.com


 Takvim


projeye sor



Geri Dön