20 / 04 / 2024

Mahal Sancaktepe'de teslime kadar taksit de yok peşinat da yok!

Mahal Sancaktepe'de teslime kadar taksit de yok peşinat da yok!

Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi...



Emlak sektörü, yaz döneminde kampanya atağına kalktı. Pek çok firma, birbiri ardına yaz kampanyaları başlattı. Denge Yapı da İstanbul Sancaktepe'de yapımını sürdürdüğü Mahal Sancaktepe projesi için bir kampanya düzenledi. "Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok" adını taşıyan kampanya kapsamında, Mahal Sancaktepe'den istedikleri daireyi alanlar teslime kadar tek kuruş ödeme yapmıyor. Mahal Sancaktepe'de daire teslimleri 5 ay sonra başlıyor. Kampanyalarının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, "Kampanya sayesinde projemizden ev sahibi olanlar dairelerini teslim aldıktan sonra peşinatlarını ve tıpkı kira verir gibi kredi taksitlerini ödeyebilecek" dedi. 


KDV YÜZDE 1 


Bayram'ın verdiği bilgiye göre; ev teslimlerinin Aralık ayında başlayacağı Mahal Sancaktepe'de tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor. Mahal Sancaktepe'de 1+1 dairelerin fiyatı 153 bin 150 liradan, 2+1 dairelerin fiyatı 209 bin 550 liradan, 3+1 dairelerin fiyatı ise 325 bin 800 liradan başlıyor. 


306 DAiRE VAR


15 bin 640 metrekare arazi üzerinde yapılan Mahal Sancaktepe projesi her biri 9 katlı 6 bloktan ve 306 daireden oluşuyor. Projede arazinin yüzde 79'u açık alanlara ayrıldı. Mahal Sancaktepe'de çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay/bayan sauna bulunuyor.


Telefon:0216 311 66 67

Web Adresi: www.mahalsancaktepe.com


Takvim 



Geri Dön