25 / 04 / 2024

Mahall Bomonti İzmir ofislerinde yüzde 8 KDV avantajı!

Mahall Bomonti İzmir ofislerinde yüzde 8 KDV avantajı!

İzmir’in en merkezi konumunda yükselen Mahall Bomonti projesinde KDV avantajlı yılsonu kampanyası devam ediyor. Yeni sahiplerini bekleyen ofislerde yüzde 8 KDV fırsatı sunuluyor.



Türkerler Holding tarafından, İzmir’in kalbi Alsancak Limanı’nın karşısında, tüm körfeze hakim konumda inşa edilen Mahall Bomonti İzmir’in ofis alanları için yılsonu kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajı sunuluyor.

Farklı seçeneklerde, teknolojik donanımlı modern ofislerin yer aldığı projede ofis büyüklükleri 58 ile 584 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tüm ulaşım olanaklarına yakınlığıyla; Konak, Alsancak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka’nın birleştiği noktada konumlanan Mahall Bomonti İzmir, iş çıkışlarında ya da öğle tatillerinde çalışma hayatını keyfe dönüştürecek donanımlarıyla dikkat çekiyor. 

Doğuş Grubu iştiraki d.ream’in, The Populist, Monochrome, Babylon, Günaydın gibi birbirinden değerli markalarıyla şehrin nabzını tutan benzersiz konsepti bomontiada’nın bulunduğu projenin sosyal donatı alanları arasında  alışveriş, yeme içme, eğlence, açık ve kapalı spor alanları, tenis kulübü, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor.

www.mahallbomontiizmir.com/‎
 


Geri Dön