20 / 04 / 2024

Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajlı!

Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajlı!

İzmir’in en merkezi konumunda inşa edilen ve bomontiada, tiyatro ve opera salonu, alışveriş ve yaşam ayrıcalıklarıyla şehrin yeni çekim merkezi olmaya aday Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajı sunuyor. 



Türkerler Holding tarafından, İzmir’in kalbi Alsancak Limanı’nın karşısında, tüm körfeze hakim konumda hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir’in ofis alanları için yılsonu kampanyası sürüyor.

Farklı seçeneklerde, teknolojik donanımlı modern ofislerin yer aldığı projede ofis büyüklükleri 58 ile 584 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tüm ulaşım olanaklarına yakınlığıyla; Konak, Alsancak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka’nın birleştiği noktada konumlanan Mahall Bomonti İzmir, iş çıkışlarında ya da öğle tatillerinde çalışma hayatını keyfe dönüştürecek donanımlarıyla dikkat çekiyor. 

Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajlı!

Doğuş Grubu iştiraki d.ream’in, The Populist, Monochrome, Babylon, Günaydın gibi birbirinden değerli markalarıyla şehrin nabzını tutan benzersiz konsepti bomontiada’nın bulunduğu proje, alışveriş, yeme içme, eğlence, açık ve kapalı spor alanları, tenis kulübü, yürüyüş ve bisiklet parkurlarıyla ofis çalışanlarına da Mahall Bomonti  İzmir  ayrıcalıklarının kapısını aralıyor.

Farklı büyüklükte ve ihtiyaca cevap veren ofisler yüzde 8 KDV avantajıyla 2018 sonuna kadar, 60 aya yüzde 0 faiz ile satışa çıkarılıyor. 593 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılan ofislerde peşin alımlarda ise yüzde 30 indirim oranından yararlanmak mümkün.

Web: www.mahallbomontiizmir.com


Geri Dön