19 / 04 / 2024

Mahall Bomonti İzmir'e tarihi reklam!

Mahall Bomonti İzmir'e tarihi reklam!

İzmir’in mazisine sahip çıkan, konut ve ofis projesi Mahall Bomonti İzmir için Cosmic Creative’in hazırladığı sıradışı kampanya yayına girdi.



Mahall Bomonti  İzmir  projesi, 1912 senesi itibariyle bira ve gazoz fabrikası olarak faaliyet gösteren 9 adet tarihi binayı aslına uygun bir şekilde restore ediyor. 

 

Bu alanlar sergi salonu, müze, tiyatro ve sanat evine dönüşüyor. Cosmic Creative de Mahall Bomonti İzmir’in bu özelliğini kullanarak görülmemiş bir kampanyaya imza atıyor. 

 

Reklam filmi, eski televizyon ekranlarının oranı 4’e 3 ile başlıyor yavaş yavaş bugün kullandığımız ölçü 16’ya 9’a yaklaşıyor. Filmin içeriği de aynı şekilde izleyenlere zaman yolculuğu yaptırıyor.


 
Filmin içeriği de aynı şekilde izleyenlere zaman yolculuğu yaptırıyor. İzmir’in tarihi, siyah-beyaz görüntüleri ile başlayan film yavaş yavaş renkli görüntülere kayarak bugünün İzmir’ine kadar geliyor.

 

Yönetmenliğini Nadir Bekar’ın yaptığı reklam filminin prodüksiyonu Spark Film Collective’e ait. Reklam filmine imza atanlar şöyle:

 

Reklam Ajansı: Cosmic Creative
Yaratıcı Yönetmen: Gökhan Akça
Reklam Yazarı: Burcu Üngör
Sanat Yönetmeni: Kamuran Cihan Bahadır
Müşteri İlişkileri: Uğur Nasraddinler
Reklam Proje Koordinatörü: Attila Sezgin
Yönetmen: Nadir Bekar
Yapım Şirketi: Spark Film Collective


Geri Dön