25 / 04 / 2024

Mahall Bomonti İzmir projesi görücüye çıktı!

Mahall Bomonti İzmir projesi görücüye çıktı!

İZMİR'in Konak ilçesindeki tarihi şaraphane arazisini bir yaşam alanına çevirecek Mahall Bomonti İzmir projesinin tanıtımı yapıldı. Kazım Türker, arazide yer alan 9 fabrika binasının aslına uygun olarak restore edileceğini belirtti.



Halkapınar Semtinde 1558 Sokak numara 2'deki tarihi şaraphane arazisinde düzenlenen ve Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in ev sahipliğini yaptığı etkinliğe,  İzmir  Valisi Mustafa Toprak, İzmir iş dünyasının önde gelenleri, ayrıca Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Asena gibi ünlüler de katıldı. İzmir'in uluslararası standartlarda tasarlanan yeni yaşam, iş, kültür ve eğlence merkezi olması planlanan Mahall Bomonti İzmir ile ilgili bilgiler veren Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, arazide yer alan 9 fabrika binasının aslına uygun olarak restore edileceğini belirtti.


'İZMİR'LE BAĞIMIZI TAÇLANDIRIYORUZ'

Holding olarak İzmir'e altyapı, enerji ve sağlık alanlarında önemli projeler kazandıklarını kaydeden Türker, 1912 yılında Bomonti Tesisleri olarak inşa edilen ve bu proje için restore edilen binadaki etkinliğe katılanlara teşekkür etti. İnşaat sektöründeki yarım asra yakın köklü tecrübelerini İzmir'e taşıdıklarını dile getiren Türker, "İzmir'le özel bir bağımız var. Yıllardır altyapı, enerji ve sağlık sektörlerinde bu kent için büyük projeler gerçekleştirdik. Yeni projemizle bu güçlü bağı taçlandırıyoruz. Mahall Bomonti İzmir, kentin yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olacak. Güzel İzmir'e güzellik katacak bu projeyi bu kente kazandırmaktan büyük memnuniyet duyuyorum" dedi. 


Web: http://www.turkerler.com/


Ankara Son Söz


Haber Yeni Asır'da şöyle yer aldı;


İzmir'in uluslararası standartlarda tasarlanan yepyeni yaşam, iş, kültür sanat ve eğlence Merkezi Mahall Bomonti İzmir, iş ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin katıldığı özel bir davetle tanıtıldı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in ev sahipliği yaptığı davette İzmir Valisi Mustafa Toprak da hazır bulundu. İş ve sanat dünyasından çok sayıda ismin katıldığı davette Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Asena gibi ünlü isimler de boy gösterdi.


Yeni Asır


Geri Dön