19 / 04 / 2024

Mahmut Bayraktar kimdir?

Mahmut Bayraktar kimdir?

By Group İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar kimdir? Mahmut Bayraktar, By Gayrimenkul'ü kiminle ne zaman kurdu? Mahmut Bayraktar 2013 yılı inşaat sektörü hakkında neler düşünüyor?



Mahmut Bayraktar kimdir?

Mahmut Bayraktar, By Group İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi. By Gayrimenkul adında bir yeni şirket daha kuran Mahmut Bayraktar'n İcra Kurulu Başkanı olduğu By Group, inşaat, akaryakıt, turizm ve sağlık alanlarında hizmet veriyor.


Mahmut Bayraktar'ın 2013 inşaat sektörü ile ilgili düşünceleri:

"2013 yılında inşaat sektörü projelerin teslim dönemine denk geliyor. Bu nedenle inşaat sektörünün ilk çeyrekte bir durgunluk geçirebilir. 2013'te inşaat sektörü problemlerinin çözülmesi gerekiyor. Bunun bir tanesi KDV oranı, ikincisi faiz oranların yüksek olması ve yabancıların ikamet süresi sorunun çözülmesi ve son olarak kentsel dönüşüm ile ilgili finansal  ve imar sorunların çözülmesidir.


İnşaatta konut fazlalığın 2013'te eritilmesi gerekiyor. Mevcut tasarruf sahipleri, ülkemiz dışındaki olaylardan etkilendi. Bu tasarruf sahiplerini tedirgin ediyor. Yeni tasarruf tedbirleri ile gelirlerinin artması sağlanmalıdır."


By Group İcra Kurulu Başkanı olan Mahmut Bayraktar; 2013 Mayıs ayında Mehmet Bayraktar ile birlikte By Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi’ni kurdu.

 

By Group tarihçe

Faaliyetlerine bir aile şirketi olarak, K3 İnşaat adıyla başlayan ByGroup, zaman içinde kurumsallaşarak, Türkiye'de inşaat ve turizm sektörlerindeki lider kuruluşlardan biri haline geldi. Bayraktar ailesinin kurduğu Group yatırımları İnşaat, turizm, sağlık, akaryakıt ve konut sektörlerinde artarak devam etmektedir.


ByGroup ilk turizm yatırımını 2007 yılında, İstanbul Anadolu yakasının beş yıldızlı otel ve kongre merkezi ihtiyacı ile yurtdışında sağlık harcamalarının yüksek olmasından hareketle, Türkiye'de sağlık ve kongre turizmine yeni boyut getiren ByOtell & ByOmed projesi ile hayata geçirdi.


Sağlık yatırımı olan Byomed Cerrahi Tıp Merkezi 2010 yılında hizmete açılmıştır.


By Group Yönetim Kurulu

Mehmet BayraktarYönetim Kurulu Başkanı

Mahmut BayraktarYönetim Kurulu Üyesi / İcra Kurulu Başkanı

Sami Akbülbül Yönetim Kurulu Üyesi

Osman BayraktarYönetim Kurulu Üyesi



By Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Geri Dön