25 / 04 / 2024

Mahmut Çelikcan: Hedefimiz Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak!

Mahmut Çelikcan: Hedefimiz Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm konusunda halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip hedefinin Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak olduğunu söyledi.



Bugüne kadar hizmetlerinde insan odaklı çalışmalar yaparak bunun da meyvelerini alan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm konusunda halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip hedefinin Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak olduğunu söyledi.


Başkan Mahmut Çelikcan, 'Yüreğir'in kurtuluşunun kentsel dönüşümde olduğunu her zeminde söyledim. Bugün kentsel dönüşüm noktasında şükürler olsun ki çok güzel yerlere geldik. Bu çalışmalarımız devam edecektir. Yüreğir'e Hilton-Sa Bölgesi'nde bir kent meydanı kazandırarak hizmetimize devam edeceğiz' dedi.


BAKAN SARI GURURUMUZ

Çevre Bakanı Fatma Gül Demet Sarı'nın Adanalı olmasının kendileri ve şehirleri adına bir kazanım olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan,  Ankara  bürokrasisinin önlerine gelen makul projelere her zaman destek verdiğini ve Bakan Sarı'nın da Adanalı olmasının Adana'ya hizmet adına bir kazanım olduğunu ifade etti. Çelikcan, belediye başkanlarının asla iktidar ile kavgalı olmaması gerektiğinin de altını çizdi ve bu konuyu tüm meslektaşlarına salık olarak da verdiğini söyledi.


HAYIR DUALARINI ALIYORUZ

Belediye başkanı olarak Yüreğir'de ilk döneminde yaptığı hizmetleri de sıralayan Mahmut Çelikcan, çıraklık dönemini atlatan bir belediye başkanı olarak insanlarla helalleşerek kentsel dönüşümü gerçekleştirdiklerini ve insanların gayrimenkullerinin de asla değerini yitirmeden el sıkışarak, hayır dualarını alarak bu işi sonlandırdıklarını belirtip 'Devlet terbiyemizle hak geçirmeden bir uygulamanın altına imza atıyoruz' dedi. Çelikcan, hükümet yetkililerine de bu konuda yardımları için teşekkür etti.


Adana Çukurova Barış


Geri Dön