24 / 04 / 2024

Mahmut Çelikcan yüreğir kent meydanı yüreğire kent meydanı mı yapılacak

Mahmut Çelikcan yüreğir kent meydanı yüreğire kent meydanı mı yapılacak

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm konusunda halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip hedefinin Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak olduğunu söyledi.

Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi ayrıcalıklı yaşam vadediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi...

Yüreğir'de kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Kentsel dönüşümde rekorlar kırıyor, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarımıza hız kesmiyoruz” dedi

TOKİ'den Yüreğir'e 644 konut!

Yüreğir'de ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan 664 dairelik sosyal konut projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Adana Yüreğir'e yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırıyor. Temeli atılan spor kompleksi 3 bin metrekare oturum alanına sahip.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Adana Yüreğir Yavuzlar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi sürüyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'e 600 sosyal konut yapılacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan " Sosyal konut projemiz gündemde. Bunun için 83 dönümlük arsa satın aldık. Bu arsanın 40 dönümü üzerine 600 sosyal konut yapımını gerçekleştireceğiz. Proje çalışmaları devam eden sosyal konutların yapımına 2-3 ay içerisinde başlamayı hedefliyoruz” dedi.

Adana Yüreğir'deki dönüşüm yaşam kalitesini artırıyor!

Adana Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesi ilçeyi değerlendiriyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla 1'inci etap çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi!

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi henüz belli olmadı. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam isim listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi henüz belli olmadı. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları tam listesi belli olduğunda Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın!

412 konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona erdi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın.

TOKİ Yüreğir Kışla kurası 15 Şubat'ta çekilecek!

TOKİ ile hayata geçirilen Adana Yüreğir'deki Kışla Mahallesi Kentsel Dönüşüm 1’inci etapta satışa çıkartılan 412 konutun hak sahipleri 15 Şubat 2017 tarihinde belirlenecek.

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

Mahmut Çelikcan yüreğir kent meydanı yüreğire kent meydanı mı yapılacak Haberi

Mahmut Çelikcan yüreğir kent meydanı yüreğire kent meydanı mı yapılacak

Bugüne kadar hizmetlerinde insan odaklı çalışmalar yaparak bunun da meyvelerini alan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm konusunda halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip hedefinin Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak olduğunu söyledi.


Başkan Mahmut Çelikcan, 'Yüreğir'in kurtuluşunun kentsel dönüşümde olduğunu her zeminde söyledim. Bugün kentsel dönüşüm noktasında şükürler olsun ki çok güzel yerlere geldik. Bu çalışmalarımız devam edecektir. Yüreğir'e Hilton-Sa Bölgesi'nde bir kent meydanı kazandırarak hizmetimize devam edeceğiz' dedi.


BAKAN SARI GURURUMUZ

Çevre Bakanı Fatma Gül Demet Sarı'nın Adanalı olmasının kendileri ve şehirleri adına bir kazanım olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ankara bürokrasisinin önlerine gelen makul projelere her zaman destek verdiğini ve Bakan Sarı'nın da Adanalı olmasının Adana'ya hizmet adına bir kazanım olduğunu ifade etti. Çelikcan, belediye başkanlarının...