19 / 04 / 2024

TOKİ'den Yüreğir'e 644 konut!

TOKİ'den Yüreğir'e 644 konut!

Yüreğir'de ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan 664 dairelik sosyal konut projesi hakkında açıklamalar yaptı. 




Yüreğir'de ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan 664 dairelik sosyal konut projesi hakkında bilgiler paylaştı. 

 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; sosyal konut projesinin Yüreğir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük yatırım olduğunu ve inşaatların büyük hızla devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Mahmut Çelikcan, "Buralardan şartları uygun olan bütün Yüreğirli vatandaşlarımız faydalanacaktır. Amacımız vatandaşlarımızın içerisinde her türlü sosyal donatıları kreş, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu olan sıcak ve modern bir yuvaya kavuşmalarıdır" dedi. 

 

Atakent Mahallesi ''Dar Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi" kapsamında 644 adet 91,64 m2 2+1 konut Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Müracaatlar Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde bulunan Yüreğir Belediye Başkanlığı Sosyal Konut Başvuru Ofisinde 01 Şubat 2018 - 15 Şubat 2018 tarihleri arasında mesai bitimine kadar yapılacak. Ayrıntılı bilgi http://www.yuregir.bel.tr adresinde yar alıyor.
 


Geri Dön