26 / 04 / 2024

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam edecek!

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam edecek!

Şehit Erkut Akbay, Kiremithane ve PTT Evleri mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Çelikcan'ın toplantıları, miting havasında gerçekleşti. Çelikcan, "Önümüzdeki dönem hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz" dedi...



ADANA Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Şehit Erkut Akbay, Kiremithane ve PTT Evleri mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Çelikcan'ın toplantıları, miting havasında gerçekleşti. Çelikcan, "Önümüzdeki dönem hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz" dedi. 


Yüreğir'de ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Mahmut Çelikcan "Ben Adana'da doğup büyüdüm. Memleketime hizmet etmek benim için mutluluktur. Geride kalan 5 yıl içerisinde yaptıklarımız ortada. 20 yılda yapılan hizmetten daha fazlasını biz 5 yıl içerisinde gerçekleştirdik. 11 adet kültür evi, 11 adet taziye evi, 62 adet yeni araç ve iş makineleri, kültür merkezi, kültür park, kentsel dönüşüm çalışmaları, kapalı semt pazarı ve Yüreğir'de en fazla yol çalışmasını bu dönemde biz gerçekleştirdik" dedi. 



Sabah Güney


Geri Dön