26 / 04 / 2024

Mai Residence nerede?

Mai Residence nerede?

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

2 blok halinde yükselen Mai Residence nerede sorusunun cevabı için haberimizden yararlanabilirsiniz...



1+0, 1+1, 2+1  ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı Mai Residence,  Fer Yapı  imzasıyla hayata geçiriliyor.  Mai Residence  nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


14 ve 35 katlı 2 bloktan meydana gelen Mai Rezidans'ın blokları turuncu ve sarı olarak adlandırıldı. Mai Residence nerede sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede teslimler Aralık 2014'te gerçekleşecek. 


Satışlarda yüzde 1 KDV uygulanan Mai Rezidans Evleri'nde dairelerin alanları 35 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiyor. Taksitlerin ödemelerine 18 ay sonra başlanan Mai Residence nerede sorusuna İstanbul Kartal cevabı veriliyor.


Turuncu blokun 14 katlı, sarı blokun 35 katlı olarak tasarlandığı Mai Residence Evleri'nde turuncu blokta 1+1, 2+1, 3+1 home ofisler yer alıyor. Sarı blokta dairelerin bulunduğu Mai Residence nerede sorusunun cevabı için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Mai Residence nerede?

Mai Residence nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Kartal cevabı veriliyor. Proje, Sahil Yolu'na 3 dakika, Kartal İDO'ya 8 dakika ve TEM'e 3 dakika uzaklıkta konumlanıyor.


Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön