28 / 03 / 2024

Makro İnşaat, Merkez Kayaşehir 'e imzasını atıyor!

Makro İnşaat, Merkez Kayaşehir 'e imzasını atıyor!

MAKRO İnşaat, TOKİ 'nin 60.000 konut projesini hayata geçirmesiyle Türkiye 'nin ve Avrupa 'nın en büyük uydu kenti olan Kayaşehir 'de bölgenin ilk alışveriş merkezi Merkez Kayaşehir 'e imzasını atıyor



TOKİ tarafından KAYABAşžI bölgesinde inşa edilen 60.000 konutluk proje ile Türkiye 'nin en büyük uydu kenti olan Kayaşehir 'de yaşam başlıyor.

TOKİ, Kayaşehir 'de 2011 yılının ilk çeyreğinde 11.500 konutu sahiplerine teslim edecek. Devam eden inşaatlarla hedef 5 yıl içerisinde 60.000 konut olarak belirtildi ve konutlar tamamlandığında,  TOKİ  haricinde geliştirilecek olan diğer projelerle birlikte, Kayaşehir 'de nüfusun 400.000 kişiye ulaşması bekleniyor.

Merkez Kayaşehir, 250.000 nüfuslu Kayaşehir 'in ilk ve tek alışveriş merkezi olmasının yanı sıra, Başakşehir, Bahçeşehir ve Ispartakule 'yi içine alan 3 ila 10 km 'lik bir alanda bölgenin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğine sahip.

çevresinde bulunan okullar ve sosyal tesislerle bölgenin en merkezi yerinde projelendirilen Merkez Kayaşehir, çarşı konseptinde tasarlanarak sıradan alışveriş merkezlerinin dışında bir keyif sunuyor.

63.000 m2 kapalı, 36.700 m2 kiralanabilir alanda 172 mağaza – işyeri ve 8 salonlu sinemanın yer aldığı Merkez Kayaşehir 'de otel ve iş merkezide inşa edilecek.

Merkez Kayaşehir özgün mimarisiyle, peyzaj ve cephelerdeki özel taş işçiliğiyle Kayaşehir ve çevresinin buluşma noktası olarak konumlanıyor.

Bölgenin tek alışveriş merkezi olan Merkez Kayaşehir 'de mağazalar açık arttırma usulü ile satışa sunulmuştu. Açık artırmada büyük ilgi gören mağazaların satışı tamamlanırken, diğer mağazalarda açık satışa sunuldu ve ulusal ve uluslararası markalar tarafından talep görüyor.

Türkiye 'nin ve Avrupa 'nın en büyük uydu kenti Kayaşehir 'de yatırımcılar için eşsiz fırsat olarak tanımlanan Merkez Kayaşehir, bölgenin tek alışveriş merkezi olarak firmalar tarafından yoğun ilgi görüyor.

http://www.merkezkayasehir.com/

212 444 67 59


Geri Dön