19 / 04 / 2024

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.



Yarım asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol yeni projesi için düğmeye bastı. Makyol'un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu yeni projelerini Beykoz'da hayata geçireceklerini açıkladı.

Beylikdüzü’nde teslimlerin yapıldığı Makyol Yaşam projesi ve Bahçeşehir’de inşaatına devam edilen Makyol Santral projesiyle ilgili bilgi veren Şahismailoğlu Beykoz projelerine 2019 yılı içerisinde başlayacaklarını söyledi.

Beykoz, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt gibi ilçelerde toplam 1 milyon metrekare arsa stokları olduğunu belirten Şahismailoğlu, Beykoz arsasında fizibilite çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Makyol’un 50 yılı aşkın süredir Türkiye’nin taahhüt alanında faaliyet gösteren sayılı markalarından biri olduğunu ve dünyanın en büyük 250 uluslararası taahhüt şirketi arasında yer alarak globalleştiğini söyleyen Şahismailoğlu, şu şekilde konuştu:

“Sahip olduğumuz deneyim ve bilgi birikimi sayesinde hızlı bir şekilde 464 daireden oluşan projenin inşasını tamamlarken bir yandan da Makyol güvencesiyle satışlarımızı sürdürdük. Bugün için ağırlıklı olarak oturumcuların tercih ettiği ve yüksek oranda prim yapan Makyol Yaşam’ın 84 birimlik alışveriş ve yaşam meydanı da, hepimizi yakından tanıdığı markalardan oluşan bir karmayla hayata geçmeye başladı. Bunun yanı sıra kamuya açık olarak tasarladığımız Makyol Yaşam Parkı’nı da geçtiğimiz aylarda açarak halkın kullanımına sunduk.” 

“İnşası devam eden bir diğer yatırımımız, Dünyaca ünlü mimarlık ofisi Roy Higgs Mimarlık tarafından projelendirilen Makyol Santral, yaklaşık 200 milyon TL yatırımla toplam 16 bin 906 metrekare arazi üzerine 1+1, 2+1 ve 3+1 formatlarda 5 blokta 407 daire, 9 villa ve ticari alanlardan oluşan ve adeta ustalık eserimiz diyebileceğimiz bir proje” diyen Kemal Şahismailoğlu, Bahçeşehir ve Esenyurt’un sürdürülebilir bir gelişim içinde olduğuna dikkat çekerek Makyol Santral’in böylesi önemli bir konumda yer aldığını söyledi.

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön