24 / 04 / 2024

Makyol Santral projesinde yaşam başladı!

Makyol Santral projesinde yaşam başladı!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Makyol Santral projesini ev sahiplerine teslim ediyor. Anahtar teslimleri devam eden projede yaşam, 1 Temmuz itibariyle başladı...



Makyol Gayrimenkul'ün Bahçeşehir'in merkezinde hayata geçirdiği projesi Makyol Santral projesinde yaşam başladı.

Makyol Santral projesinde tamamı teras veya balkonlu toplam 5 blokta 403 daire ve 9 villa, ticari üniteler yer alıyor. Projede ev sahipleri için her detayı düşünülmüş kompakt bir yaşam alanı sunuyor. Makyol Santral projesinde satışı devam eden daireler için anahtar teslime özel 3 bin 400 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede yaşamak isteyenler için 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor.

Makyol Santral projesinde yaşam başladı!

"Taahhüt ettiğimiz zamanda teslim ettik"

Makyol İnşaat’ın Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, Makyol Santral’i, Bahçeşehir’e değer katacak bir yaşam alanı olarak geliştirdiklerini söyedi.

Makyol Santral projesinde yaşam başladı!

Şahismailoğlu, sözlerine şöyle devam etti; "Makyol Yaşam’dan sonra, Makyol Santral’i de taahhüt ettiğimiz zamanda müşterilerimize teslim etmeye başladık. Müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Daire sahiplerine anahtarlarını teslim ediyoruz. Ev sahipleri projemizin avantajlarını ve ayrıcalığını yaşamaya başladı. Ticari ünitelere gösterilen ilgiden de görüldüğü üzere Makyol Santral özellikle ulusal ve uluslararası markaların odak noktası haline geldi. Makyol Gayrimenkul olarak kendi arsalarımızda iş geliştirmeye ve yeni yatırımlar ile geleceğin projelerini üretmeye devam edeceğiz"  

Tel: 444 30 60
Web: http://www.makyolsantral.com/
 


Geri Dön