20 / 04 / 2024

Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı!

Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı!

Basın Eskpres'te 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı. Projede toplam 705 adet daire yer alıyor. 



Yiğit Group ile Sinanlı Yapı ortaklığında hayata geçirilen Fortis İstanbul projesi Basın Ekspres'te yer alıyor. 14 bin 523 metrekare arsa alanı ile 69 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje 20'şer katlı 3 blok olarak yükseliyor.


705 adet daireden meydana gelen Fortis İsanbul projesinde yaşam başladı. Projedeki 1+0 daireler 58 metrekaree, A model 1+1 daireler 86 metekare, B model 1+1 daireler 90 metrekare, 2+1 daireler 125 metrekare alana sahip. 

 

Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı!


Fortis İstanbul projesinde spor ve fitness alanları, sauna, hamam, buhar, kese, masaj odaları ve havuz gibi imkanlar yer alıyor. Proje 192 milyon TL yatırım bedeline sahip. 

 

Fortis İstanbul projesinde yaşam başladı!


Yiğit İDK Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, "Biz Yiğit İDK Group olarak İstanbul’daki ilk projemizi tamamlamış ve çok kısa dönemde yüzde 95’lik satış rakamına ulaşmış olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. Yiğit İDK Group daha önce Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde projeler yapıyordu. 


Web: http://www.fortisistanbul.com/

 


Geri Dön