26 / 04 / 2024

Makyol Santral, yüzde 25 indirim fırsatıyla ev sahibi yapıyor!

Makyol Santral, yüzde 25 indirim fırsatıyla ev sahibi yapıyor!

Makyol güvencesiyle Bahçeşehir’in merkezinde inşa edilen Makyol Santral projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı. sunuluyor...



Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Makyol Santral projesi Makyol güvencesi ile yükseliyor. Satışların devam ettiği projede ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde metrekaresi 4 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor.

Makyol Santral projesi toplam 16 bin 906 metrekare arazi üzerine yükseliyor. Proje tamamı teras veya balkonlu, ferah ve konforlu yaşam alanları sunan; 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 5 blokta 407 daire, 9 villa ve ticari alanlardan oluşuyor. Proje Roy Higgs Mimarlık tarafından projelendiriliyor. Makyol Santral’de teslimlerin 2019 yılının 2. çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.-

Makyol’un Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu kampanyaya ilişkin değerlendirmede bulundu. Şahismailoğlu, "Daire tiplerinden peyzajına kadar her metrekaresinde Makyol deneyiminin öne çıktığı Makyol Santral, gerek bünyesinde yer alan sağlıklı yaşam ve spor alanları ile sosyal alanlar, gerekse TEM Otoyolu ve D100 Karayolu gibi iki önemli ulaşım aksına olan yakınlığı ile sürdürülebilir bir gelişime sahip Bahçeşehir’de ömür boyu yaşanabilecek bir proje olarak inşa ediliyor. Projenin konumlandığı bölgede üniversitelerden hastanelere, alışveriş merkezlerinden sanayi bölgelerine kadar çok çeşitli sosyal olanakların yer alması, Makyol Santral’i, bölgenin en yaşanabilir projesi olarak öne çıkarıyor. Dolayısıyla 53 yıllık Makyol güvencesiyle inşa ettiğimiz ve adeta ustalık eserimiz olarak adlandırdığımız Makyol Santral’i tamamlayıp sahiplerine teslim ederek bu bölgeye de imzamızı atmış olacağız." şeklinde konuştu.

Makyol Santral projesi konum olarak E-5 bağlantı aksına, TEM otoyolu ve gişelerine 500 metre mesafede, yeni tamamlanacak olan Mahmutbey- Bahçeşehir - Esenyurt Metro hattına da yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Web: http://www.makyolsantral.com/


Geri Dön