20 / 04 / 2024

Makyol Santral’den Ramazan kampanyası!

Makyol Santral’den Ramazan kampanyası!

İstanbul Bahçeşehir’de  Makyol Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Makyol Santral projesinde Ramazan ayına özel yeni bir kampanya başladı.   



Makyol Santral projesinde aylık taksit ödemeleri 3 bin 300 TL'den başlıyor. Yarım asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Makyol, Bahçeşehir’in yeni merkezinde geliştirdiği Makyol Santral projesi için Ramazan kampanyasına başladı. 

Ramazan kampanyası kapsamında 30 bin TL peşinat ve 3 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunuyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede daire büyüklükleri 55 ile 300 metrekare aralığında değişiyor. Makyol Santral’in 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir yatırım değerine dönüşen  proje özellikle Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt metrosunun tamamlanacak olmasıyla dikkat çekiyor.

Makyol Santral projesinde 407 daire, 9 villa ve ticari alanlar bulunuyor. Ramazan ayı boyunca kişiye özel ödeme planları sunulan proje Akbatı AVM’nin tam karşısında yer alıyor. 


Tel: 444 30 60
Web: http://makyolsantral.com.tr/


Geri Dön