25 / 04 / 2024

Goldmaster'den ramazan kampanyası!

Goldmaster'den ramazan kampanyası!

Tasarımı, kalitesi ve uygun fiyatlarıyla sektörün öncü markaları arasında yer alan GoldMaster, Ramazan’a özel 3 farklı “ Ramazan Paketi Kampanyası ” hazırladı. Hazırlanan paketlerde çeşitli kampanyalar bulunuyor.



GoldMaster, Ramazan’a özel 3 farklı “Ramazan Paketi Kampanyası” hazırladı. Kumru Tost Makinesi, Saray Fritöz, Şehzade Semaver ve Muhabbet Kahve Makinesi’nden oluşan “Ramazan Paketi 1”,  741 TL yerine 499 TL’ye satışa sunuluyor.

 

Geniş hacmi ve kolay kullanımı ile dikkat çeken Anna Elektrikli Fırın ve modern inox çelik gövdeli GoldMaster TM-100 Rosa Çay Makinesi’nden oluşan “Ramazan Paketi 2” 543 TL yerine sadece 369 TL’ye satışa sunuluyor.

 

“Ramazan Paketi 3” te yer alan Şehzade Semaver ve Fine Porselen Kahvaltı Takımı ikisi bir arada 468 TL yerine sadece 349 TL’ye satışa sunuluyor.

 

GoldMaster Kumru Tost Makinesi GM-7432

GoldMaster Kumru Tost Makinesi 6 adet tost yapma kapasitesine sahip. 1800 watt gücü ile kısa sürede istenilen pişirme hızına ulaşabilen tost makinesi, özel yapışmaz teflon plakaları çıkarılabiliyor ve kolayca temizlenebiliyor. Yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen üst kısım özelliği ile rahat kullanım imkânı sunan Kumru Tost Makinesi’nin 180 derece açılabilir gövdesi ile ızgara yapılabiliyor. Ayrıca, üç kademeli ısı ayar düğmesi, ısıya dayanıklı tutma sapı,  dik konumda muhafaza özelliği bulunuyor.

 

GoldMaster Saray Fritöz GM-419

GoldMaster, Saray Fritöz ile kısa sürede yağsız kızartma lezzeti sunuyor. 1200 W performans gücüne sahip Saray Fritöz’ün 1,2 lt yağ haznesi bulunuyor. 130-190 derece ayarlanabilir sıcaklık fonksiyonu olan fritözün gözetleme penceresi ile kızarma durumunu rahatça görebiliyorsunuz. Krom kaplı kızartma sepeti sağlıklı bir kullanım imkânı sunuyor. Ayrılabilen yağ haznesi ve üst kapağı ile kolayca temizlenebiliyor.

 

GoldMaster Şehzade Semaver GM-7318

GoldMaster, çayın keyfini doyasıya yaşamak isteyenlere Şehzade Semaver’i öneriyor. 2200 W yüksek performansa sahip semaverin 1.5 litre porselen demliği, 3.2 litre ısıtıcı bölümü bulunuyor. Paslanmaz çelik ısıtıcı haznesi ile sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım imkânı sunan semaverin diğer özellikleri arasında sıcak tutma özelliği ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi bulunuyor.

 

GoldMaster Muhabbet Kahve Makinesi GM-7323B

İçi çelik ve dışı sağlıklı plastikten oluşan gövdeye sahip Muhabbet kahve makinesinin 300 ml/4 fincan kapasitesi bulunuyor. Kablosuz kullanılabilen, 360 derece dönmeyi sağlayan enerji iletim tabanı olan Muhabbet kahve makinesinin susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi bulunuyor. Ayrıca kahve makinesi ile ikili fincan seti hediye ediliyor.

 

GoldMaster Anna Elektrikli Fırın GMO-7413

Anna elektrikli fırının 45 lt geniş iç hacmi bulunuyor. 5 farklı pişirme modu ile istediğiniz türde yemeği pişirebilen fırının 90 dk zamanlayıcı ve otomatik kapanma özelliği, 250 derece ayarlanabilir sıcaklık fonksiyonu, turbo fonksiyonu, emaye kaplı kare ve yuvarlak tepsileri bulunuyor.

 

GoldMaster Rosa Çay Makinesi TM-100

Modern ve şık tasarımlı inox çelik gövdeye sahip GoldMaster Rosa çay makinesi 2200 Watt performans gücüne sahip.  1,8 lt kapasiteli su ısıtıcı ve 1,0 lt kapasiteli demliği olan çay makinesinin paslanmaz çelik gizli rezistansı, paslanmaz çelik çay filtresi, açma kapama anahtarı ve ayarlanabilir sıcaklık kontrolü bulunuyor. 360° dönebilme özelliği sayesinde rahat kullanım sağlayan çay makinesi, kırmızı enerji iletim ve mavi kaynama göstergesine sahip. Ayrıca susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ve yüksek sıcaklıklara karşı koruyan özel kaynama emniyet sigortası sayesinde güvenli kullanım imkânı sunuyor.

 

GoldMaster Fine Porselen Kahvaltı Takımı

Özenerek hazırladığımız ve şık kahvaltılık takımları ile sunduğumuz kahvaltılar her zaman daha lezzetlidir. GoldMaster Fine Porselen kahvaltılık takımları canlı renkleri, şık tasarımları ve kalitesiyle sunumlarınıza şıklık katıyor. Fine Porselen Kahvaltılık takımları 36 parçadan oluşuyor.



Geri Dön