26 / 04 / 2024

Makyol Yaşam'da 36 ay Makyol finansmanı!

Makyol Yaşam'da 36 ay Makyol finansmanı!

Firma: Makyol İnşaat

Proje: Makyol Yaşam

Makyol Yaşam projesi İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Makyol Yaşam Evleri projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...



Toplam 464 daire ve 84 dükkana yer verilen Makyol Yaşam projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri sunuluyor. Projede uygulanan yeni kampanya kapsamında “eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma” kolaylığı sunuyor.
 

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde açık havuz ve sosyal tesis, kafe, spa, sauna, fitness, yürüyüş bantları, yoga ve pilates, dans eğitim merkezi gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Açık havuzları ve sosyal tesisleri kafeteryaları, spa, sauna, fitness, yürüyüş bantları, yoga ve pilates, dans eğitim merkezi, ana yollara doğrudan bağlantılı bir yürüyüş bulvarı olanakları sunuluyor. 
 

Makyol Yaşam Beylikdüzü, E-5 Karayolu, metrobüs, kısa bir süre sonra hayata geçecek Beylikdüzü metro durağı, Acıbadem Beylikdüzü Hastanesi, Marmara Park ve Migros AVM’nin yanı başında, 5 dakikayı geçmeyen yürüme mesafesinde bulunuyor. 

Makyol’un finansman gücü sayesinde peşinata sayılacak olan ekspertiz değeri ile yeni evin satış değeri arasında oluşabilecek fiyat farkları için ise 36 ay yüzde 0 faize kadar uygun şartlarda ödeme kolaylığı sağlanıyor.
 

Adres : Barış, Zafer Caddesi 34520 Beylikdüzü/İstanbul

Tel: 444 30 60
Web: www.makyolyasam.com.tr
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön