27 / 04 / 2024

Malatya Pütürge'ye 500 konut yapılacak!

Malatya Pütürge'ye 500 konut yapılacak!

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat. MASTÖB Yönetim Kurulu 'na teşekkür ederek, Pütürge de yapılan çalışmalar, yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.




Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ilçede  TOKİ  tarafından 500 konut yapılacağını belirterek vatandaşların başvuruda bulunmasını istedi Kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliğinin Istanbul-Esenler Şubesinde düzenlenen toplantıya MASTÖB Başkanı Adil Gevrek, yönetim Kurulu üyeleri ile Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'da katıldı. MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek. Pütürge Beleidye Başkanı Mehmet Polat'ı dinleyeceklerini belirterek kendilerinin her zaman yanında olacaklarını söyledi. 

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat. MASTÖB Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, Pütürge de yapılan çalışmalar. yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. 

Özellikle Pütürgelilerin TOKİ'nin yapacağı 500 konut için başvuruda bulunmalarını isteyen Başkan Polat. "Konut projesine tüm hemşerilerimizin başvurmalarını bekliyoruz. Ayrıca sahip çıkılması halinde daha birçok yatırımın Pütürge'ye ulaşması çok kolay olacaktır" dedi.



Malatya Son Söz


Geri Dön