24 / 04 / 2024

Malkara Huzur Evi 5 yıldızlı otellere taş çıkaracak!

Malkara Huzur Evi 5 yıldızlı otellere taş çıkaracak!

Tekirdağ Vali yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Medya Batı Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamalarda; “Yapımı tamamlanmak üzere olan Huzur evinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.




Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı aynı zamanda Tekirdağ Vali yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Malkara ilçesine gelerek yapımı tamamlanmak üzere olan Malkara Huzur evinde beraberinde Malkara kaymakamı Osman Altın, Malkara AK Parti ilçe başkanı Gökhan Şentürk, Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Müdürü Tolga Göçmen ve Tekirdağ Kaymakam adayı İbrahim Güneş ile birlikte incelemelerde bulundu. Vali yardımcısı Tayyar şaşmaz, yapılan incelemelerde Huzur evi inşaatını yapan Alesta tek alt yapı inşaat şirketi sahibi Mimar Sinan Özgöral’dan bilgiler aldı.



Tekirdağ Vali yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Medya Batı Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamalarda; “Yapımı tamamlanmak üzere olan Huzur evinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını belirterek, 100 yataklı huzurevinin Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığına teslim edileceğini ardından da en kısa zamanda açılacağını” söyledi.


 “MALKARA HUZUR EVİ BÖLGENİN TEK HUZUR EVİ OLACAK”


Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Tayyar Şaşmaz sözlerine şöyle devam etti. “Bu yılsonuna kadar tamamlanacak olan ve en kısa zamanda da açılacak olan Malkara huzur evine çok ihtiyacımız var. Bölgenin tek huzur evi olacak. 10 dönüm alana kurulan huzur evinin yaklaşık 10 milyon lira sözleşme imzalandı.  Süleymanpaşa merkezdeki huzur evimiz eskidi. Bir takım güçlendirmelere ihtiyacı var. Malkara’daki huzur evinin en kısa zamanda açılması için elimizden geleni yapacağız. Koordineli olarak çalışıyoruz. 100 yataklı huzurevinin tamamlanmasıyla birlikte Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığına teslim edeceğiz. Şu aşamada inşaat çalışmaları gayet iyi gidiyor. En kısa zamanda açmak istiyoruz. Huzur evinde tüm odalarımızda çağrı butonları, otomasyon sistemi ve sinyalizasyon sistemi olacak. Özel kullanım alanları dışında binada kamera sistemi olacak. Çevre düzenlemesinin yanı sıra peyzaj çalışmaları olacak. Huzur evinin her katı farklı renklere boyanacak. Ve binanın bir çok daha özelliği olacak” dedi.


 “PROJELERİN TAKİPÇİSİYİZ, MALKARA HALKIMIZA HAYIRLISI OLSUN”


Malkara Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, “Malkara halkımıza yapılan hizmetlerin en kısa sürede ve en kaliteli şekilde tamamlanması ve açılması için Devletimizin ve Hükümetimizin yapmış olduğu projelerin takipçisiyiz. Daha nice projeleri halkımıza kazandırmak için gayret ve çalışmalar içerisinde olacağız. Yapılan, yapılacak olan projelerimiz ile en kısa zamanda açılacak olan huzur evi projemiz şimdiden Malkara halkımıza hayırlısı olsun.” dedi.


 Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı aynı zamandaTekirdağ Vali yardımcısı Tayyar Şaşmaz’ın inceleme ziyaretine, Malkara Kaymakamı Osman Altın, Malkara AK Parti ilçe başkanı Gökhan Şentürk, Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Müdürü Tolga Göçmen, Tekirdağ Kaymakam adayı İbrahim Güneş ile Alesta tek alt yapı inşaat şirketi sahibi Mimar Sinan Özgöral katıldı. (Murat Yayın – Serdar işcan)




Medya Batı



Geri Dön