18 / 04 / 2024

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

 Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.



Mall of İstanbul, uluslararası arenanın en prestijli ödülü olarak kabul edilen ICSC Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülü'nü Milano'da düzenlenen tören ile aldı. Mall of İstanbul'un ödülünü Miano'da düzenlenen törende Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su İsmail Kazanç ve Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi Zeynep Torun birlikte aldı. İsmail Kazanç "Mimarisi, bünyesinde barındırdığı 350 mağazası ve binlerce markasının yanı sıra eğlence ve kültür sanat hayatına kazandırdığı yenilikler ile birçok ilke imza atan Mail of İstanbul'un başarısını uluslararası bir ödül ile taçlandırdık" diye konuştu.


Sözcü



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, ICSC 'Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi' tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde 'Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi' seçildi. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO'su İsmail Kazanç ve Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi Zeynep Torun, ödülü Milano'da düzenlenen törenle aldı. Kazanç, "İkinci yılını kutlamaya hazırlanan Mall of İstanbul, 30 milyon ziyaretçi sayısı ve 6 bin 500 çalışana sahip" dedi.


 Sabah



Geri Dön