28 / 03 / 2024

uluslararası avm konseyi

uluslararası avm konseyi

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Tarımda korkunç haber! Apar topar bir araya gelip sayıyı aşağı çektiler, gıda krizi patladı! Ekmek de var

Gıda krizi dünya genelinde iyice belli oluyor. Uluslararası Hububat Konseyi (IGC), 2022/23 dönemi için global mısır ve buğday üretim tahminini aşağı çekti. Ekmek fiyatlarının artmasından korkuluyor.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

'AVM'lerde yenilenebilir enerji kullanılsın' önerisi!

Antalya Kent Konseyi tarafından hazırlanan "2019 Yerel Seçimlerinde Kentin Öncelikleri" raporu yayımlandı. Raporda, AVM'lere yapı izni verilirken kullanacakları enerjinin bir kısmının yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlanması zorunluluğu getirilmesi önerisi sunuldu.

Panorama 1326 Fetih Müzesi görenleri büyülüyor!

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezen Uluslararası Panorama Konseyi Başkanı Seth Thompson ve konsey üyeleri müzenin dünyada en üst seviyedeki panoramik müze olduğunu belirtti.

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Vadistanbul AVM HERMES'ten 9 ödülle döndü!

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

4. nesil AVM'ler geliyor!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi JLL'in Bölge CEO'su Avi Alkaş, Türkiye'deki parekende sektörü ve AVM'ler hakkında açıklamalarda bulundu. 

3. Havalimanı büyüledi!

Uluslararası Havalimanları Konseyi Genel Direktörü Angela Gittens geçen hafta Türkiye’deydi. Gazete Habertürk yazarı Güntay Şimşek de kendisiyle röportaj gerçekleştirdi.

Yanlış AVM yatırımları hayata geçiyor!

Ece Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü düzenledi. Toplantıda konuşan Yeni Gimat GYO Başkanı Levent Kirman, AVM yatırımlarında yanlış projelerin hayata geçtiğini söyledi.

uluslararası avm konseyi Haberi

uluslararası avm konseyi

Mall of İstanbul, uluslararası arenanın en prestijli ödülü olarak kabul edilen ICSC Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülü'nü Milano'da düzenlenen tören ile aldı. Mall of İstanbul'un ödülünü Miano'da düzenlenen törende Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su İsmail Kazanç ve Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi Zeynep Torun birlikte aldı. İsmail Kazanç "Mimarisi, bünyesinde barındırdığı 350 mağazası ve binlerce markasının yanı sıra eğlence ve kültür sanat hayatına kazandırdığı yenilikler ile birçok ilke imza atan Mail of İstanbul'un başarısını uluslararası bir ödül ile taçlandırdık" diye konuştu.


Sözcü



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, ICSC 'Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi' tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde 'Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi' seçildi. Torunlar GYO Yönetim Kurulu...