29 / 03 / 2024

Maltepe Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediye Meclisi, Meclis Birinci Başkanvekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2015 yılı faaliyet raporu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.




Maltepe Belediye Meclisi, Belediye Meclis toplantı salonunda Meclis Birinci Başkanvekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2015 yılı faaliyet raporu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Maltepe’nin Türkiye’deki 40 ilden daha büyük bir ilçe olduğunu ve  İstanbul’daki 39 ilçe arasında yapılan yaşam kalitesi araştırmasında, 26. sıradan 10. sıraya yükseldiğini belirtti. Kılıç,   “Maltepe’de sevgi kazanacak dedik. Demokratik, katılımcı, şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim hizmet anlayışımızda ırk, mezhep, din, dil ayrımı olmaz. İnsanlara eşit şekilde hizmet etmek benim ve bütün çalışma arkadaşlarımızın boynunun borcudur” diye konuştu.


“HALKA SAYGISIZLIK”


Başkan Kılıç, yaşanan tartışmalar üzerine oturumu terk eden AK Parti Grubu üyelerine hem teşekkür etti, hem de eleştirdi. Kılıç; “Hepimiz çalışma arkadaşıyız. Zaman zaman tansiyon yükseliyor. Bu tartışmalarımız belli bir üslupta kalırsa, ortak bir çalışmayı daha iyi yürütebiliriz. Salondan ayrıldılar. Ben yine de bugüne kadar bize açtıkları kapılar için, ortak aldığımız kararlar için kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak salonu terk etmelerini doğru bulmuyorum. Çünkü Maltepe halkı onlara salonları boş bıraksınlar diye değil, salonları doldursunlar, kendilerini temsil etsinler diye yetki verdi. Bu ilk önce kendilerine oy veren halkın iradesine saygısızlıktır” dedi.


Yapılan konuşmaların ardından, gündem maddelerinin oylamasına geçildi. Gündemin ilk maddesinde yer alan “2015 Yılı Faaliyet Raporu”, toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda Amasya ili Gümüşhacıköy Belediyesi’nin kardeş belediye olarak kabul edilmesi ile ilgili teklif de, oy birliğiyle kabul edildi.



Maltepe Belediyesi



Geri Dön