16 / 04 / 2024

Çekmeköy Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Çekmeköy Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Çekmeköy Belediye Meclisi Nisan İkinci Birleşimi’nde, 2015 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün’ün başkanlığında toplanan mecliste, 15 gündem maddesi görüşüldü.




Çekmeköy Belediye Meclisi Nisan İkinci Birleşimi’nde, 2015 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün’ün başkanlığında toplanan mecliste, 15 gündem maddesi görüşüldü. 15. Madde olarak gündeme gelen faaliyet raporu, sunum ve konuşmaların ardından oylamaya sunuldu.  Açık oylama sonucunda, Çekmeköy Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.


Oylamanın ardından konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  çalışmaların 30 dakikalık bir filme sığmayacak kadar çok olduğunu, çoğu çalışmayı kendisinin de yeniden hatırlayarak mutlu olduğunu belirtti. Başkan Poyraz konuşmasının devamında şunları söyledi:”Kamu kurumlarına borcu bulunmayan ender belediyelerden bir tanesiyiz. Mali konuda yaşanan tek sıkıntı kentsel dönüşüm yasası nedeniyle yapılan inşaatların çok olmasına rağmen, gerekli inşaat harcının alınmamasıdır. Personelimize maaş birinci önceliğimizdir. Onlara zamanında maaş verememe gibi bir lüksümüz yok çünkü çalışanlarımız bu maaşlarla evlerini geçindiriyor bunun bilincindeyiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemize yaptığı yatırımları da gururla söylüyoruz çünkü bu yatırımların ilçemize yapılmasında yüzde 100 emeğimiz ve azami gayretimiz var.  Devlet hastanesinin yapımı için o zamanki Başbakanımız şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile özel olarak görüştük. Kendisi hastanenin yapım yeri ile ilgili yer önerisinde bulunacak kadar da ilçemizi yakından tanıyor. Hastanenin yapımı sırasında karşımıza çıkan engellerin kaldırılması için belediye olarak çok çalıştık. Metro ile ilgili de aynı şekilde sürenin uzamasında, yer altında ne ile karşılaşılacağını bilemiyoruz. Zeminde yaşananlar nedeniyle gecikme oldu. Taşdelen durağının gecikmesi ile ilgili de Taşdelen de ilk planlara göre tek durak vardı şimdi o durakların sayısını çoğaltıyoruz ve daha fazla bölgenin yararlanması için plan yenileniyor.”


Başkan Poyraz konuşmasını hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür ederek sonlandırdı.


Çekmeköy Belediyesi





Geri Dön