26 / 04 / 2024

Maltepe Nuvo Dragos ne zaman teslim?

Maltepe Nuvo Dragos ne zaman teslim?

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Sıfır faizsiz taksitlendirme ile konut sahibi olma imkanı sağlanan Maltepe Nuvo Dragos ne zaman teslim sorusuna ilk etapta hemen teslim, ikinci etapta ise 2015 yılı sonu yanıtı veriliyor...



52 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Maltepe  Nuvo Dragos  ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükseliyor. 


Özderici GYO Nuvo Dragos projesinde;  spor alanları, sauna, fitness center, otopark, güvenlik, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Proje,  999 adet daire ve 7 adet dükkandan meydana geliyor. 


Yüzde 60 peşinatla sıfır faizle 75 aya kadar taksitlendirme yapılan Maltepe Nuvo Dragos ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak ilk etapta hemen teslim deniliyor. 


Maltepe Nuvo Dragos ne zaman teslim?


Konutların;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Nuvo Dragos'un ilk etabında 484 adet konut yer alıyor. Proje,  Özderici GYO tarafından inşa ediliyor. 


Maltepe Nuvo Dragos ne zaman teslim sorusuna ikinci etapta 2015 yılı sonu cevabı veriliyor. Proje, Deniz otobüslerine 5-10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika mesafede yaşama geçiriliyor. 


Nuvo Dragos Evleri satış ofisi iletişim:

Telefon: 0216 371 98 58

Web Adresi: www.nuvodragos.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön