16 / 04 / 2024

Maltepe Ofisim İstanbul!

Maltepe Ofisim İstanbul!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

Satışların devam ettiği Maltepe Ofisim İstanbul projesi 3 bloktan meydana geliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Ofisim İstanbul projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin 750 bin TL olarak belirlendi.



Yapı Yatırım Ortaklığı, Özkartallar ve İllar Bankası'nın ortak girişimi ile inşa edilen Ofisim İstanbul projesi lokasyon olarak Maltepe'de konumlandırılıyor.


Satışların devam ettiği Maltepe Ofisim İstanbul  projesi toplamda 16 ticari ünite ve 219 home ofisten meydana geliyor. Ofisim İstanbul projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. 


3 blok halinde yükselen Maltepe Ofisim İstanbul projesinde yer alan ofisler 205 metrekare ile 1.180 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Projede ki bloklar 22 katlı olarak tasarlandı.


60 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Maltepe Ofisim İstanbul projesinin satış ofisi ile 0216 515 1 555 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Maltepe Ofisim İstanbul fiyat listesi:

Ofisim İstanbul projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 750 TL'den başlayarak yükseliyor.  Maltepe Ofisim İstanbul adres bilgileri şöyle:


Ofisim İstanbul nerede?

Maltepe Ofisim İstanbul adres :Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul


Maltepe Ofisim İstanbul iletişim :

Telefon: 0216 515 1 555

Web Adresi: www.ofisimistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön