26 / 04 / 2024

Maltepe Vazo Kule'de son rezidanslar: 20 bin TL peşin, 48 ay 0 faiz!

Maltepe Vazo Kule'de son rezidanslar: 20 bin TL peşin, 48 ay 0 faiz!

Vazo Kule’de bekletilen son rezidanslar, 20 bin lira peşinatla, 48 ay vade, sıfır faizle satışa açıldı. 30 Nisan’a kadar geçerli olan kampanyada, suit ve grand suitler mobilya dekorasyonu hediyeli...




DAP Yapı, ev sahipleri ve yatırımcılarını kazandırmak üzere yeni fırsatlar sunuyor. Rezidans-otel konseptinde çözülen proje, alıcı ve yatırımcıların kullanmadığı dönemlerde dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen misafirlere açılıyor. Afrika ve Ortadoğu bölgelerinin ‘en iyisi’ olarak tanınan Rotana’nın profesyonel ekibi tarafından yönetilecek olan proje ‘oturmadığın dönemde kirala’ modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. 


OFİSTE DE BÜYÜK KAMPANYA VAR


Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan suit ve grand suitlerin, Rotana tarafından otel standartlarında hazırlanan mobilya dekorasyonu hediye ediliyor. Öte yandan bedava ofis konseptinin devam ettiği A Ofis’te de lansman öncesi avantajlı fiyatlar var. Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan A Ofis 73 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Bölgede metrekare satış fiyatları ‘5 bin dolar’ civarında seyrederken, A Ofis’te metrekare fiyatı ‘5 bin TL’den satışa sunuluyor. 30 aya kadar da firma içinde vadelendirme gerçekleştiriliyor. 


8-12 YILDA AMORTİ EDİYOR


DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kampanyayla ilgili şöyle konuştu: "20 bin lira peşin vererek rezidans/otel sahibi olabilir; Rotana’nın işletim sistemiyle kullanmadığınız dönemde kiraya vererek gelir elde edebilir, 8-12 yılda kendini amorti etmesiyle kazançlı bir yatırım yapabilirsiniz. Başlangıç rakamlarıyla bugünkü fiyatları karşılaştırdığımızda, projelerimizden mülk edinmenin kazancının, yatırım araçlarını geride bıraktığını net görebiliyoruz." 



Akşam


Geri Dön