19 / 04 / 2024

Maltepe'de vatandaşa zamansız yol çalışması eziyeti!

Maltepe'de vatandaşa zamansız yol çalışması eziyeti!

Habertürk gazetesinde Esra Boğazlıyan, Maltepe'de süren yol çalışmasını böyle yazdı: "Maltepe'deki zamansız yol çalışması, yağmurla birlikte eziyete döndü. Kazılan yollar çamura bulandı, vatandaşın çilesi katmerlendi. Ama belediyeden hâlâ ses yok..."



İşte o yazı;

"Geçtiğimiz cuma, Maltepe'deki zamansız yol çalışmasının nasıl bir perişanlığa neden olduğunu göstermiştik... Koca bir yazı değerlendiremeyen belediye, sonbahar gelir gelmez Bağlarbaşı Mahallesi Beşevler ve Sakızağacı Sokak'ı kırıp dökmüştü. Tabii bölgenin en işlek iki sokağının savaş alanına çevrilmesi de trafiği karıştırmıştı.

AÇIKLAMA BİLE YOK

Yürüyecek yer bulamayan, yoğun trafikte sıkışıp kalan çevre sakinleri de, iş yapamayan esnaf da isyanları oynuyordu. Mahalleli, yağışların artmasıyla birlikte çekecekleri eziyetin kat be kat artmasından korkuyordu ki son birkaç gündür devam eden şiddetli sağanak nedeniyle korktukları başlarına geldi. Hafta sonu, kazılan sokaklar göle döndü, çamura bulandı, haliyle vatandaşın eziyeti de katmerlendi. Her iki sokakta oturanlar da kentin göbeğinde yaşanan bu mahrumiyete inanamıyor, bu çilenin bir an önce son bulmasını istiyor. Peki ya yetkililer ne yapıyor İşte asıl vahim olan da bu. Zira onlar hiçbir şey yapmıyor. Şu anda yağmur nedeniyle çalışmalara ara verilmiş durumda. Üstüne üstlük kimse zahmet edip iki satırlık bir açıklama dahi yapmıyor. Projenin ne zaman tamamlanacağı bile açıklanmıyor. Kimbilir! Belki de bu sorunun yanıtını onlar da bilmiyor..."

Esra Boğazlıyan / HABERTÜRK



Geri Dön