20 / 04 / 2024

Mamak Mutlu Mahallesi'ne dörtlü kompleks inşa ediliyor!

Mamak Mutlu Mahallesi'ne dörtlü kompleks inşa ediliyor!

Kentsel dönüşümde yakaladığı başarıyı sosyal dönüşümde de sürdüren Ankara Mamak Belediyesi, Mutlu Mahallesi'nde dörtlü kompleks inşa ediyor. Birçok tesisi bir araya toplayan kompleks yüzde 92 seviyesinde tamamlanmış durumda.




İçerisinde bilgi evi, aile merkezi, gençlik merkezi ve kapalı pazar bulunduran kompleks başta mahalle sakinleri olmak üzere tüm Mamaklılara hizmet edecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak sadece kentsel dönüşümle değişim yaşamıyor. Mamak aynı zamanda örnek bir sosyal dönüşümü de yaşıyor. Mutlu Mahallesi'nde inşa ettiğimiz kompleks içerisinde bulunan bilgi evi ile çocuklara, aile merkeziyle kadınlara, gençlik merkeziyle gençlere ve kapalı pazar yeriyle hem pazarcı esnafına hem de mahalle sakinlerine hizmet edecek." dedi. 


Mutlu Mahallesi'ne yapılan dev kompleks eğitim, kültür ve sosyal alanlarda hizmetler verecek. Dev kompleksleri bir arada bulunduran yatırım içerisinde çevre düzenlemeleriyle birlikte mini amfisi, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, peyzaj düzenlemeleri ve fittness alanları da bulunuyor. 13 bin 500 metre kare alan içerisinde inşa edilen proje Mamak Belediyesi'nin yaptığı büyük yatırımlar arasında yer alıyor. 


Ayrıntılı Haber


Geri Dön